• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Het Team
Herti
Beauty by Nannic 117 bewerkt
 

In 1992 heb ik mijn opleiding afgerond bij Magda de Bruijn in Hoogeveen. Na het werken met diverse merken, opzetten van salons en volgen van diverse trainingen in mijn vakgebied ben ik mijn eigen salon begonnen eerst aan huis en later op diverse locaties.

In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in vele merken en uiteindelijk bleek Nannic helemaal op mijn wensen aan te sluiten. Samen met mijn partner ben ik distributeur van Nannic voor nederland. Ik geef trainingen aan andere salons om met dit fantastische merk en apparatuur te kunnen werken. Dat betekent ook dat ik na jaren zelf in de salon heb gewerkt mijn kennis doormiddel van training wil doorgeven ook aan het jonge ambitieuse team waar ik nu mee mag werken.

Om feeling met het werkveld te houden werk ik regelmatig op donderdag in de salon om specifieke Nannic behandelingen te geven u bent altijd welkom om een afspraak te maken.

Aanwezig op donderdag.

Rachel
Beauty by Nannic 004 bewerkt
 

Ik ben Rachel. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding schoonheidsspecialist niveau 4 op het Deltion college in Zwolle. Voor het onderdeel gelaat ben ik geslaagd en door de interne opleiding bij Herti kan ik Nannic basis behandelingen uitvoeren. Ik assisteer ook Nada in de salon.

Mijn specialiteit nu in de salon is waxen. Dus wil je een keer je benen laten waxen of een brazillian proberen maak dan een afspraak met mij.

Aanwezig op dinsdag en woensdag.

Chantal
Beauty by Nannic 123 bewerkt
 

Hi ik ben Chantal. In 2015 heb ik mijn opleiding niveau 4 op het Deltion College afgerond en heb ik meteen dat jaar de deur van mijn eigen bedrijf geopend. Door het steeds volgen van trainingen en workshops blijf ik bij in mijn vakgebied. Dit jaar heb ik met Herti de plannen gemaakt om onze krachten te bundelen en ben ik Nannic specialiste geworden.

Ik vind het bijzonder wat voor verbluffende resultaten ik boek met deze behandelingen. Apparatuur inzetten in mijn behandelingen is wel een grote sprong vooruit.

Mijn interesse ligt ook in huidverbetering en daar kan ik nu mij helemaal in uitleven. Heb je last van de zwaartekracht of een ander huidprobleem? Maak eens een afspraak met mij en ik leg je graag uit wat ik met Nannic voor je kan doen.

Aanwezig maandag t/m zaterdag.